okładka zastępcza

Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń

Brzozowska, Anna Redakcja., Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)

Rok wydania: 1999.

Toksykologia żywności, Żywność chemia, Toksykologia zagadnienia, Żywność higiena, Podręcznik, Podręczniki akademickie technologia żywności

dostępne:

6 z 6

Autor
Brzozowska, Anna Redakcja.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
Tytuł
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń
ISBN
83-7244-082-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Objętość
172 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
614.3:615.9:54
664.014-Skład chemiczny żywności.
615.9-Toksykologia.
664.14-Skład chemiczny żywności.
Hasła przedmiotowe
Toksykologia żywności
Żywność chemia
Toksykologia zagadnienia
Żywność higiena
Podręcznik
Podręczniki akademickie technologia żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
020
%a 8372440824
080
%a 614.3:615.9:54
080
%a 615.9-Toksykologia.
080
%a 664.014-Skład chemiczny żywności.
080
%a 664.14-Skład chemiczny żywności.
245
%a Toksykologia żywności : %b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW, %c 1999.
300
%a 172 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
521
%a Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Toksykologia %x zagadnienia
650
%a Żywność %x chemia
650
%a Żywność %x higiena
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie %x technologia żywności
700
%a Brzozowska, Anna %e Redakcja.
710
%a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
920
%a 83-7244-082-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 3501
Sygnatura: 3501
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 3497
Sygnatura: 3497
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 3498
Sygnatura: 3498
Status: Do wypożyczenia
4.
Numer inwentarzowy: 3499
Sygnatura: 3499
Status: Do wypożyczenia
5.
Numer inwentarzowy: 3500
Sygnatura: 3500
Status: Do wypożyczenia
6.
Numer inwentarzowy: 16198
Sygnatura: 16198
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane