Autor
Brzozowska, Anna Redakcja.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
Tytuł
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń
Miejsce wydania
Warszawa :
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
664.014-Skład chemiczny żywności.
664.14-Skład chemiczny żywności.
Hasła przedmiotowe
Toksykologia żywności
Podręczniki akademickie technologia żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
080
%a 615.9-Toksykologia.
080
%a 664.014-Skład chemiczny żywności.
080
%a 664.14-Skład chemiczny żywności.
245
%a Toksykologia żywności :
%b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW,
%c 1999.
300
%a 172 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
521
%a Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Toksykologia
%x zagadnienia
650
%a Żywność
%x higiena
655
%a Podręczniki akademickie
%x technologia żywności
700
%a Brzozowska, Anna
%e Redakcja.
710
%a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)